Vælg en side

Dette indhold er sponsoreret

Uanset om du sidder inde med et nyrenoveret hus, charmerende gamle lejligheder eller et flot rækkehus, så skal du sørge for en professionel udlejning af din bolig. Dette sikrer nemlig både dig som udlejer, såvel som din bolig. 

Boligmarkedet er konkurrencedygtigt, og derfor skal du også sikre dine boliger mest mulig aktivitet online, så du er sikret en stabil udlejer. 

Dette kan du gøre ved at anvende professionelle udlejere. Dette kan du enten opnå ved udlejning af professionelle værktøjer til en dit udlejnings team, eller du kan få professionel hjælp til hele din udlejnings opgave. 

Få hjælp til udlejning eller til at starte dit projekt

Om du står med behov for rådgivning til boligudlejning eller har brug for hjælp til at starte et nyt projekt, så er Propstep det rette valg. Her kan du nemlig både få rådgivning til boligudlejning og adgang til gode værktøjer, når du skal udleje dine boliger, såvel som professionel hjælp til at starte dit nye projekt op.

Du kan hos Propstep finde udlejning af professionelle, såsom ejendomsmæglere, administratorer og så videre. Dette kan få skubbet gang i dit nye udlejnings projekt, så du får sikret dig den bedste start. Hos Propstep får du gratis rådgivning til denne proces. 

Forskellige muligheder for udlejning

Afhængigt af dine behov, kan du vælge mellem tre forskellige løsninger hos Propstep. 

For det første kan du vælge at få dine boliger præsenteret på Propstep, således at du får skabt aktivitet og kendskab til de lejeboliger, som du kan tilbyde. Dette kan du få helt gratis, så du får en god start. 

Du kan også vælge at få adgang til markedets mest effektive værktøj, som du kan anvende til at administrere udlejningen af dine boliger. Dette værktøj kan anvendes af dit udlejningsteam til at skabe overblik over boliger og potentielle lejere. 

Sidst men ikke mindst kan du vælge den fulde pakke. Her sørger Propstep for hele håndteringen af udlejningen af din bolig, så du ikke skal bekymre dig om noget som helst. 

En god oplevelse for alle

Propstep handler både om at sikre dig og dine lejere en god oplevelse. Når du anvender Propstep, så bliver udlejning af lejligheder lige så nemt som at booke en Airbnb. 

Din lejer skal anmode om de lejeboliger, som han/hun er interesseret i, hvorefter du kan screene personen. Når den rette lejer er fundet, så bliver kontrakten sendt og underskrevet, og så foretages betalingen af lejeboligen. Det hele foregår nemt og sikkert for dig og dine lejere.