Vælg en side

Er du på udkig efter drømmehuset? De fleste familier vil gerne have et hus – især når der er familieforøgelse på vej. Med din egen bolig kan du selv bestemme om du vil lave ændringer i hjemmet, hvilket er en af de helt store fordele i forhold til at leje en bolig. Det er vigtigt, at du har en god mavefornemmelse med den boligen. Du skal kunne se dig selv og dine ting i hjemmet således, at du kan forestille dig en rar hverdag i boligen. Hvis du finder den rette bolig, så gælder det om at få lavet en god forhandling på boligen. 

Det er nødvendigt med en opsparing 

For at kunne købe drømmeboligen skal du have en god opsparing til udbetalingen på huset. Det er meget forskelligt hvad udbetalingen på en bolig er, da det kommer an på den samlede huspris. Som tommelfingerregel skal den enkelte familie komme med omkring 100.000 kr. til boligen. Det er ikke alle som har sparet op til at købe deres drømmebolig. Nogen prøver at optage et online lån, så de kan få penge til udbetalingen. Du skal være opmærksom på, at du skal ansøge om et forbrugslån, da de andre lånetyper ikke tillader, at du låner omkring 100.000 kr. Med et online lån kan du låne penge hurtigt.

Prøv boliglån beregneren på internettet 

Du kan på internettet undersøge, hvor meget det ca. vil komme til at koste at bo i din drømmebolig. De fleste banker har en boliglån beregner, hvor du kan se hvor mange penge du ca. kan låne af banken. Du skal bl.a. indtaste hvad jeres indkomster er samt den samlede opsparingssum. Boliglån beregneren giver et realistisk billede af, hvor meget jeres drømmehus ca. må koste ud fra, hvor mange penge I kan lægge til udbetalingen. Mange bruger denne funktion som en ramme for, hvilke huse man kan kigge på. Der er ikke nogen grund til at blive forelsket i et hus, som alligevel er urealistisk at kunne købe.