Vælg en side

Når du har sat dit hus til salg, er du naturligvis interesseret i, at det bliver solgt så hurtigt som muligt. Derfor er du gået sammen med en ejendomsmægler, som kan hjælpe dig med at nå målet. Men der også nogle ting, som du kan gøre selv, hvis du vil få salget i hus med det samme. Her giver vi dig ét nemt råd, som du kan følge allerede i dag.

Din ejendomsmægler er, ligesom dig selv, meget interesseret i at få dit hus solgt, hvis du har sat det til salg. Men der er også nogle ting, som du selv kan gøre for at hjælpe hussalget på vej. Det sætter vi fokus på i denne artikel.

Hurtig hussalg med dette tip

Når man skal sælge sit hus, er det vigtigt, at det står så skarpt som overhovedet muligt. Særligt når det kommer til fremvisninger, er det vigtigt, at huset står flot og præsentabelt. Græsplænen skal være nyslået, huset skal være gjort rent, og der må gerne stå friske blomster og være tændt stearinlys for at sprede hygge. Alle kneb gælder, når du skal sælge dit hus.

Som et led i rengøringen er der én ting, vi ofte misser: vinduerne. Vi glemmer ofte, at se om vores vinduer trænger til en vask og pudsning, men det kan være godt at sætte energien ind her, da rene vinduer giver et bedre helhedsindtryk, når potentielle købere besøger din bolig. 

Du kan overveje, om du selv vil give dig i kast med opgaven. Mange erfarer, at det kan være svært at opnå samme resultat som en professionel vinduespudser, da det kan være en udfordring at få bugt med striberne på glasset. Det kræver dertil en god balanceevne at klatre på stigen og gode armmuskler at pudse ruderne helt spejlblanke.

Få hjælp og slip for besværet

Måske er den bedste løsning for dig at hyre en professionel vinduespudser, der kan hjælpe dig med opgaven. På den måde slipper du selv for besværet, og du kan kigge med indefra stuen og glæde dig over, at andre tager sig af opgaven for dig.

Er du på udkig efter en vinduespudser, kan du med fordel gå efter en med meget erfaring. Hos A-polering har de arbejdet med vinduespudsning i 70 år. Helt nøjagtigt begyndte de at vaske vinduer i 1949, så de har en lang tradition for at hjælpe med at fjerne snavs og skidt fra vinduerne til glæde for dig.

For mange er prisen det afgørende. For det nytter ikke noget, at du skal smide hele opsparingen efter rene vinduer, for huset er jo ikke solgt endnu. Du kan tjekke priserne hos A-Polering på www.a-polering.dk, der leverer deres service i mange kommuner.

At sælge sit hus kan være en stressende affære, og derfor kan du med fordel se dig om efter en vinduespudser, der kan give din bolig den sidste detalje og hjælpe dig på vej imod et hussalg. Pengene er godt givet ud, når du selv slipper for besværet og kan bruge tiden på noget andet.