Vælg en side

At flytte sydpå er en drøm for mange, der ikke nødvendigvis behøver at være så fjern. Det er nemmere, end man skulle at få fingrene i en ny bolig i varmere lande. Det er der flere, der benytter sig af.

Flygt fra kulden

Hvis du er ved at være godt træt af det kolde, våde, danske vejr, så er du langt fra den eneste. Mange danskere synes, sommeren er alt for kort og vinteren alt for lang. Derfor er det ikke unormalt at tage sydpå i de kolde og møre vintermåneder for at få noget sol og varme og glemme alt om det kolde vejr herhjemme.

Hvis det er noget, du godt kunne være fristet af, er Bolig-sydspanien.dk blandt andet en god side at besøge. Sydspanien er en del af Europa, hvor man næsten altid er garanteret godt vejr. Selv om vinteren kommer temperaturen ikke ned i nærheden af minus grader. Dette er helt sikkert et stort plus for mange. At slippe for kulden og have mulighed for at ligge i solen er enormt tiltrækkende for de fleste, men mange får aldrig gjort noget ved det. Ved at købe en bolig i Sydspanien, behøver du aldrig nogensinde at frygte vinteren og se langt efter sommeren.

Vinterbolig

At købe en bolig i syden behøver ikke betyde, at det skal være en helårsbolig, og at man er nødt til at flytte hele sit liv til for eksempel spanien. Man kan sagtens bare vælge at anvende boligen om vinteren og andre tidspunkter, hvor man for eksempel har ferie eller hvor man bare lige har behov for at komme hurtigt væk fra hverdagen i Danmark. 

Hvis du vælger at købe en bolig sydpå, som du ikke permanent skal bo i hele året, kan du eventuelt overveje at leje det ud resten af tiden. Det vil give dig en fin indkomst, så du stadig kan have råd til at have din bolig i Danmark. Når du udlejer en feriebolig, kan prisen for det meste sættes lidt op i forhold til, hvad det normalt ville koste at bo der, hvilket kan give et overskud til dig. Ligesom at hoteller er dyre at bo i, er folk for det meste altid parate til at betale lidt mere for overnatning, når de er på ferie, og det er en fordel for dig.

Tilflugtssted for familie og venner

Lige meget om du vælger at bo der permanent eller ej, så er det helt sikkert, at din familie og dine venner sikkert hurtigt bliver interesserede i at besøge din nye bolig. Mange har lyst til at komme ned til varmen, og med en bolig kan du invitere andre på en dejlig ferie.

Sørg for at indrette boligen så der er plads til, at flere kan overnatte, når I har gæster. Her er det for eksempel oplagt at anskaffe en gæsteseng eller flere, hvilket du også kan læse mere om hos Forbrugerguides.dk. Ofte er det muligt at købe sofaer, der kan omdannes til senge, eller du kan vælge en gæsteseng, der kan rulles eller foldes sammen. Mulighederne er mange.