Vælg en side

Når du flytter til en ny bolig i en anden by, kan det være en god idé at kigge på, om det måske så også er nødvendigt for dig og familien at skifte til et nyt teleselskab.

Det er nemlig ikke sikkert, at du får en lige så god dækning i din nye bolig fra dit gamle teleselskab, som du gjorde i din gamle bolig.

Der kan være en dårligere dækning

Har du eksempelvis Telmore med Telmore musik, og alt det der nu hører sig til, kan du risikere, at du vil opleve en dårligere Telmore mobildækning på din nye adresse, end du gjorde på den gamle.

Er det tilfældet, kan du skifte til et af de øvrige netværk i Danmark, som måske kan give dig en bedre dækning. Telmore kører på TDC’s netværk, så du kan jo evt. prøve med 3 eller Telia/Telenor, som er de to øvrige netværk i Danmark.

Heldigvis nemt at skifte til nyt abonnement

Hvis det er tilfældet, og du skal skifte til et nyt abonnement hos et nyt selskab, kan du heldigvis glæde dig over, at det er nemt at skifte abonnement. Det tager ikke lang tid, og ofte kan du endda få dit gamle nummer med dig.

Du kan måske endda også ende med at spare penge på dit nye abonnement, når du skifter over, hvilket jo heller ikke vil være så tosset endda.

Er der andre abonnementer du skal opsige eller ændre?

Du kan jo i samme omgang undersøge, om der er andre abonnementer, du skal have opsagt eller ændret i samme omgang.

Husk at du skal skrive til dine tjenester, at du skifter adresse, så du eks. modtager dine magasiner og blade på din nye adresse, når du flytter.

Der er rigtig mange ting at holde styr på, når du flytter, og det er ikke altid, at du lige får husket at meldt din adresse til meget andet end folkeregisteret. Men det er ikke alle tjenester, der hiver data ind fra folkeregisteret, og derfor skal du selv stå for at melde dit adresseskifte.