Vælg en side

Uanset om det er første eller tiende gang, hvorpå du skal flytte fra dit hjem, så kan det være en stressende og problematisk proces, som kan tage lang tid. Det er en stor beslutning, at skulle finde et nyt hjem, hvorpå man skal have hjemme den næste tid. Det vil altid være sådan, og derfor kan det være en fordel at drage fordel af nogle af de mange boligportaler, som er på nettet. De er et godt værktøj til at hjælpe dig med at finde lige netop din drømmebolig. Nedenfor vil du kunne finde et par gode boligportaler, som kan hjælpe dig med at finde dit næste hjem. 

Findboliger.dk er et oplagt valg 

Findboliger.dk er en af de store spiller, når det kommer til at finde lejeboliger i Danmark. Siden har over 7000 lejeboliger til rådighed fordelt i hele landet, og der kommer hele tiden nye til. Siden er utrolig nem at navigere rundt i, hvor det første du vil komme i kontakt med er sidens søgefunktion. Søgefunktionen gør det muligt for dig, at søge på præcis den lejebolig som du ønsker – det er så simpelt som at indtaste din ønskede by, postnummer eller region. Derefter vil du kunne filtrere din søgning på parametre som størrelse, huslejepris, studiebolig, hus osv. 

Der hvor Findboliger.dk differentierer sig fra andre boligportaler er dens blogindlæg, hvor du blandt andet kan læse nyttig information omkring, det at flytte til storbyen for eksempel. 

Findboliger.dk kan dog, på trods af det store udvalg, have svært ved at imødekomme ønsker om lejeboliger i de mindre landsbyer, men dette er ofte en generel ting for boligportaler – det er mere et spørgsmål om at det danske boligmarked ikke udlejer mange boliger i landsbyer. 

Husvild.dk er en af danmarks ældste boligportaler 

Alder er lig med erfaring, og erfaring har Husvild.dk. Siden har eksisteret siden 2003, og har lige  siden serviceret danskerne med alt lige fra huse, lejligheder og enkelte værelser. Siden er ligesom Findboliger.dk nem at navigere rundt i, hvor søgefunktionen er det første man lægger mærke til på siden. Herpå fungerer funktionen præcis, som ovenstående, så det er muligt for dig, at finde din drømmebolig. 

Husvild.dk har en anelse flere lejeboliger (i øjeblikket) end Findboliger.dk, men kan besidde lidt samme problem. Udkants Danmark kan være svært at finde det store udvalg fra. Derimod vil du altid kunne finde hjælp hos deres kundeservice, som har åbent fra 10:00 – 16:00 hver dag. 

Boligportal.dk er et andet alternativ

Boligportal.dk er en af de portaler, som har flest boliger. Der er over 10.000 boliger tilgængelig på platformen, men for at være medlem, skal du desværre betale et månedligt beløb. Abonnement ligger på 298 kroner, hvilket ikke er galt, for muligheden for at finde din drømmebolig. Siden har samme velfungerende søgefunktion, som de to andre sider, men besidder et andet problem end de to andre. Mange rapportere om falske annoncer på boligportal.dk.